Kategóriák
FACEBOOK
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Rólunk mondták

  Minden vélemény számít !!!

   Vásárlóink írták  

Ferenc Dobai: "bármikor hívom, a fogalmatlan kérdéseimre is a legnagyobb türelemmel, és hozzá értéssel válaszol!!!" (2018.01.13.)

Gábor Bence: "Kedves, szimpatikus, rugalmas srac, mindenre van megoldasa. Ha elmondod mire van szukseged, biztosan eloall egy jo vetellel. Bar nem a varoskozpontban van, de megeri elmenni hozza." (2018.01.01.)

Iktor Bástya: "Szeretnék köszönetet mondani a rengeteg segítségért és hogy emiatt elkészülhetett álmaim biciklije. Mindig,minden volt,amit szerettem volna, ha esetleg nem, akkor egy-két napon belül, biztosan átvehettem.
Nincs lehetetlen kérés, így kedvet kaptam további építéshez is. Úgyhogy a közeljövőben találkozunk. Üdv. "(2017.12.22.)

Hortobágyi József: "Segítőkész, korrekt, gyors és megbízható. Árban pedig kiváló. Több mindent vásároltam innen. Mind maradéktalanul a lehető leghamarabb nálam volt. Továbbiakban is tervezem nála való alkatrészek beszerzését. Ami nincs neki készleten azt is megpróbálja beszerezni ha lehetséges."  (2017.12.22.)

Kovács Martin: "Pár alkalommal vásároltam Pétertől, mindig segítőkész, rugalmas volt minden tekintetben, bátran merem ajánlani olyanoknak is, akik nem pontosan tudják, mit keresnek.
Nem dumál rá olyanra, ami nem kell, korrekt és a gyorsaságra sem lehet panasz. Bárcsak több hasonló eladó lenne.."  (2017.12. 05.)

 Bonnyai Balázs: "A fél bringámat innen vásároltam össze :D és       csak ajánlani tudom. Gyors, korrekt és rugalmas; árban nemcsak a hazai konkurenciát szorongatja meg, de 1-2 termékben a külföldi webshopokat is." (2017.12.01.)

 

      Osterling Ádám: "Korrekt, gyors, kiváló termékminőség és 100%-osan megbizható!" (2017.09.26.)

      Veress Dávid: "Vettem már teleszkópot, hajtást, kerékszettet...minden úgy volt ahogy mondta!!!! Csak ajánlani             tudom mindenkinek!!!!" (2016.05.17.)

Gáspár Tamás: Köszönöm a kiszállítást,és a beszélgetést!
Nagyon korrekt eladó,keressétek Pétert bizalommal.

Schlégel Krisztián: Én a részemről nagyon megvagyok veletek elégedve. Abszolute segítőkészség , korrekt, megbizható, olcsó , én csak ajánlani tudlak titeket :)

Gyanla És Rozi: Csatlakozom az előttem szólóhoz! Semmi gondom nem volt, 2x is vásároltam, az egyik esetben futárral, a másik esetben barátom vette át az árut! Sokat kutakodtam, de ennél olcsóbban , újat nem találtam! Mindkét esetben tökéletes árut kaptam, és megfizethető áron, és azért ez nagyon fontos, sőt ...... Segítőkészség is 5× !!! Csak így tovább!! Ajánlom mindenkinek!!!! Csak egy dolog bánt, az hogy nem Győrben vagytok!! :P

Zolnai Áron: Csoda Bike előtt, Csoda Bike-ként is mindig meg voltam elégedve veled, CP!

Gólya Máté: Tökéletes, korrekt kiszolgálás nagyon rugalmas átvétel és postázás és elsősorban hibátlan áru!!
mindenkinek csak ajánlani tudom.:)

Tóth Kovács Bence: Azon kívul, hogy vásároltam is, személyes online segítséget is kaptam több ízben, másoknak is ajánlottam már a Csoda Bike-ot és fogom is!

Gáspár Tamás: Személyesen kaptam meg az árut, egy kellemes kis beszélgetést is folytattunk,és bármikor tanácsot kérek,azt megkapom smile hangulatjel hónap vége Eselix :P.

Zoltán Haga: Règebben is vásároltam tőled,ès Csoda Bike-kènt is.Akkor,ès most is maximálisan elègedett vagyok azzal a rugalmasságal,ès korrektsèggel,amit
tapasztaltam, mind a hozzáállásban, mind az árakat illetően.Többeknek ajánlottalak már,ès ezt ez után is meg fogom tenni,Ja,ès lassan èrtekeznünk kellene új-ra alkatrèsz ügyben;).


Zoltan Borbely: Én majdnem vettem egy zöld ülést. Minden rendben zajlott,
csak ajánlani tudom!


Máté Világa: Én maximálisan elégedett vagyok,keressétek bizalommal!

Szabó Dominik: Én eddig még nem vásároltam tőletek, de segítséget kaptam
bőven! :) Egy 26-os Street Montit majd lehet vennèk tőletek, majd kiderűl! De
csak ajánlani tudom! :)


Horváth Roland DjRopi: Tökéletes postázás. Tökéletes áru. Én 1000%- ig meg vagyok elégedve veletek. Csak tőletek rendelek ezentúl.

Péter Gergő Merah: Sikerült már többször is vásárolni. SZemély szerint én csak a személyes átvételröl tudok írni. Hely megközelíthető parkolni lehet.
Kiszolgálás 5* os. Rugalmas idő. Alkatrészek tökéletes állapot/ár/érték arány. Alkatrészekkel kapcsolatos kérdésekre megfelelő technikai választ kapunk. Se-gítőkészség mind az árura nézve mind a vásárló szemszögét is figyelembe véve. Én személy szerint csak ajánlani tudom :) 10/10

 

 

  Vásárlóink küldték  

Most jön a TE VÉLEMÉNYED!

Neved
Email címed
Írd meg a véleményedet:
Ha gondolod, csatolhatsz is egy fényképet, a nálunk vásárolt termékről, akár beszereve is. (opcionális)