Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 300 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve az akciós bringákat és villákat) visszavonásig él!

Rólunk

CsodaBike - Minden, ami Enduro, Trail, analóg és elektromos kerékpár.

Elsősorban… mert ezek azok, amikért mi magunk a legjobban lelkesedünk, amilyen stílusban mi is bringázunk, amikhez a legjobban értünk.

A CsodaBike vezetője, Peti korábban versenyszerűen triálozott, ma pedig töretlenül keresi a mindig hosszabb, mindig modernebb geometriájú bringákat. Boldizsár felségterülete a szerviz, minden szerszám előre köszön neki, szabadidejében pedig az enduro- és trail pályákat koptatja. Tündi 2022 július óta a csapatunk tagja, főként a downhill és enduro pályákon lehet vele összefutni, lehetetlen lebeszélni a downhill biciklikről és azokank megvételéről, építéséről.

Értékeink

Minőség - Olyan termékeket árulunk, amiket mi is szívesen használnánk.

Precizitás - Úgy szervizelünk, ahogyan a saját kerékpárjainkat is szoktuk.

Szakértelem - Gyerekkorunk óta szerelünk, építünk, cserélgetünk és javítunk kerékpárokat és alkatrészeket, így a régebbi és a modern alkatrészekben és megoldásokban is jártasak vagyunk.

Kedvező árak - A kedvező árak mindenkinek fontosak, nekünk is, nektek is.

Személyes kapcsolat - Chat-elhetünk is, de jobban szeretjük, ha személyesen beszélhetünk.

Gyorsaság - Rugalmasan, rövid határidővel szerezzük be a kért kerékpárokat és alkatrészeket.

Becsületesség - Szeretünk jól aludni, ezért mindent hivatalosan és törvényesen intézünk, az ügyfeleinket is mindenről tájékoztatjuk. Lesz, hogy lebeszélünk majd egy termékről, ha az nem neked való és csak csalódást okozna.

Fenntarthatóság - Amennyire tőlünk telik, igyekszünk vigyázni a környezetünkre. Amikor csomagot rendelsz tőlünk, olyan dobozban küldjük el a rendelésedet, amiben korábban mi is küldeményeket kaptunk. Ne lepődj meg, ha egy teleszkópos villa dobozában kapod a tőlünk rendelt fékjeidet.