Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 300 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve az akciós bringákat és villákat) visszavonásig él!
PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM
PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM
48 990 Ft

PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM

PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM
PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM
PARK TOOL 17 FUNKCIÓS ZSEBSZERSZÁM

Rendelésre 1-3 napon belül. 

 

Az RTP-1 két nélkülözhetetlen eszközt – az MTB-5 zsebszerszámot és a TPT-1 Tubeless gumijavító készletet – egyesíti egy hordozható csomagban. A mellékelt szerszámtartó biztonságosan tartja mindkét szerszámot anélkül, hogy túlsúlyt adna, és a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető vagy felcsatolható.

MTB-5:
16 funkciót tartalmaz egyetlen karcsú, strapabíró, összecsukható multifunkciós szerszámban, így ideális társ bármilyen pályán kívüli beállításhoz vagy vészhelyzeti javításhoz. Teljes imbuszkulcs és csavarhúzó készlettel, T25 Torx® kompatibilis meghajtóval és öt speciális szerszámmal rendelkezik, amelyek segítik a kerékpározás közbeni javításokat.

A következőket tartalmazza:
- 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 és 8 mm-es imbuszkulcs
- T25 Torx® kompatibilis meghajtó
- Philips csillag- és laposfejű csavarhúzó
- Láncszemkinyomó (5-12 sebességgel kompatibilis)
- Küllőkulcs
- Presta szelep eltávolító szerszám
- Féktárcsa szerszám

TPT-1:
A tömlő nélküli abroncs defektje nem feltétlenül jelent halálos ítéletet az utazása számára. Ez a praktikus eszköz kijavítja a tömlő nélküli kerékpár gumiabroncsok apró defektjeit és vágásokat anélkül, hogy eltávolítaná a gumit a felniről, így pillanatok alatt folytathatja utazását. A TPT-1 könnyedén betömi a lyukat az 5db mellékelt vulkanizált gumidugó egyikének behelyezésével a defektbe. Ez a defektet kezelhető méretre csökkenti, lehetővé téve a tömlő nélküli tömítőanyag számára, hogy elvégezze a feladatát, és helyreállítsa a tömítést. Az egyedülálló csúszó dugórögzítő a helyén tartja a dugót, és megakadályozza, hogy a szerszám eltávolításakor visszahúzódjon. Mindent egy kompakt csomagolásban tárolunk, amely könnyedén elfér a nyeregtáskában vagy a hátizsákban.


A készlet tartalmaz 5db vulkanizált gumidugót (utántöltő is kapható 2370K alkatrész)


Méretek: 89 x 27 x 40 mm

48 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
CsodaBike Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Gyártó
Park Tool
Szín
kék
Cikkszám
218200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!