Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 100 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve a 15% akciós Giant kerékpárokat) visszavonásig él!
Vázfestést védő fólia TeckWrap PPF270
Vázfestést védő fólia TeckWrap PPF270
3 000 Ft

Vázfestést védő fólia TeckWrap PPF270

Készletünk erejéig azonnal elérhető, ezen felül rendelésre 1 héten belül.

 

Teckwrap Festékvédő Autófólia PPF270

Választható méretek:

50x70cm

50x152cm

Az ár csak a fóliát tartalmazza.

A kívánt formát ki kell vágnod a fóliából.

Az 50x70cm-es darab is bőven elég lehet egy vázra.

Telepítés:
Ez a fólia csak nedves módszerrel alkalmazható, víz / szappan keverék / alkohol keverék alkalmazásával


Ez a védőfólia könnyebben zsugorodhat, mint a többi autócsomagoló fólia, ezért csak kisebb felületekre javasoljuk

Telepítési szakaszok:
• Elemek tisztítása szappanos folyadékkal, kézi tisztítás minden szerves és szervetlen szennyeződéssel, mosófolyadék mosása
• Az elemek tisztítása abrazív agyaggal szennyeződések tisztítására
• Elemek zsírtalanítása, görbe felületek csökkenése, ahol a film kanyarodik
• Elemek szárítása, felületi szennyeződés ellenőrzése, a film elemeinek mérése és jelölése
• Tisztítás a porból az elemekből ragacsos törlőkendővel
• Folyadék felhordása az elemen, a bélés levétele, a vinilfólia ragasztófelületének öntözése, vinil behelyezése az elemre
• Fólia alakítása az elemen, film mozgatása műszerrel, film hajlítása, elem felmelegítése
• Folyadékfeleslegek tisztítása, csomagolt elemek szárítása, polírozó elemek

Telepítés után mindenképpen át kel melegíteni fóliát 120-140celsius fokon


Szerelési folyadék
A PPF film alkalmazásához több keverék is használható. Különböző tulajdonságaik és hatásaik vannak.
1. Víz
Nem lágyítja a ragasztót; a ragasztó aktív marad. A víz nem ajánlott, ha nagy felületen PPF-t alkalmaznak, mert fennáll a ragasztó tökéletes megszilárdulása.
2. Szappan keverék
A szappan keverék folyékony szappan és víz keveréke a következő arányban, 3-15 rész szappan 100 rész vízzel. Nagyon fontos, hogy a PH szappan 0 (nulla). A szappan keverék lágyítja a ragasztót, a filmek az elemre csúsznak. A PPF könnyebben alkalmazható és kialakítható; a levegő és a víz buborékok könnyen mozgathatók. Azonban több időt igényel a PPF alkalmazása szappan keverék alkalmazásával.
3. Alkohol keverék
Alkoholkeverék - 95% alkohol és víz keveréke a következő arányban, 3-4 rész alkohol és 6-7 rész víz. Ez a folyadék aktiválja a ragasztót és erősíti tapadását felületével. Használatakor fennáll a veszélye annak, hogy a ragasztó korai tapadása felszíni és a jelek egyenetlen nyújtást eredményeznek. Az alkohollal való keverés időt takarít meg.

Általános eszközökre és alkalmazási folyadékokra vonatkozó ajánlások
• Javasolt kemény poliuretán gumibetétet (pl. Blue Max) használni a vinilfilm forgatásához a közepes és az élek között. Javasolt lágyabb Teflon gumibetét (pl. Kék TeckWrap gumibetét) a vinil élek hajlításához. Bármely, az alkalmazáshoz használt készüléknek megfelelő szélekkel kell rendelkeznie és TISZTÁBAN kell tartani. A szerszám éleit meg kell élesíteni (például 2000 m csiszolópapírral).
• A víz tisztasága és minősége közvetlenül befolyásolja a telepítés minőségét. A vízpermetezőt is tisztán kell tartani.
Általános javaslatok a PPF alkalmazásához
• Az anyag egyenetlen nyújtással károsodhat; A PPF nem kizárás. Az anyagot egyenletesen és megfelelően kell nyújtani. Meg kell feszíteni, amikor már a felszínen van. A feszítéskor nem szabad felemelni. A felemelés során az anyag gyorsabban felszívja a hőt, és fennáll az egyenetlen nyújtás veszélye. A megfelelő alkalmazás meghiúsulása a PPF elromott tükröződésének tekinthető.
• Az alkoholtartalmú keveréket vagy a tiszta vizet a kisméretű és egyszerű elemek (az ajtónyitás alatt lévő felületek, a hátsó kerékívek védelme, egyszerű ajtók, stb.) Használatához ajánlott az alkalmazáshoz.
• Javasoljuk, hogy szappan keverék és alkohol keverék kombinációját használják középsúlyos és közepes méretű elemek esetén. Az alkoholos keveréket széleknél kell használni az erős kötés érdekében.
• Kizárólag szappan keveréket használjon nehéz elemekhez
• A PPF széleit jelentősen túl kell melegíteni. A PPF hőmérséklete 80 ° C fölé emelkedhet, ha széleket alakítanak ki és hajolnak meg, lassan szárítják a ragasztót, és a PPF-et elveszítik.
• A PPF tetején lévő védőréteget, amely védi a fóliát a szállítás során, azonnal le kell húzni a filmréteg gördülése után, mert ez gátolja a PPF formázását és hajlítását.
• A PPF felületét mindig fel kell nedvesíteni szappanos folyadékkal, mert az eszközök sima lecsúszása megakadályozza a PPF károsodását.

Raktáron
3 000 Ft
Adatok
Gyártó
TeckWrap
Cikkszám
PPF270
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!