Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 300 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve az akciós bringákat és villákat) visszavonásig él!
Vázfestést védő fólia FÉNYES (NEM TeckWrap) PPF270
Vázfestést védő fólia FÉNYES (NEM TeckWrap) PPF270
3 000 Ft

Vázfestést védő fólia FÉNYES (NEM TeckWrap) PPF270

Készletünk erejéig azonnal elérhető, ezen felül rendelésre 1 héten belül.

 

Teckwrap Festékvédő Autófólia PPF270

Választható méretek:

50x70cm

50x152cm

Az ár csak a fóliát tartalmazza.

A kívánt formát ki kell vágnod a fóliából.

Az 50x70cm-es darab is bőven elég lehet egy vázra.

Telepítés:
Ez a fólia csak nedves módszerrel alkalmazható, víz / szappan keverék / alkohol keverék alkalmazásával


Ez a védőfólia könnyebben zsugorodhat, mint a többi autócsomagoló fólia, ezért csak kisebb felületekre javasoljuk

Telepítési szakaszok:
• Elemek tisztítása szappanos folyadékkal, kézi tisztítás minden szerves és szervetlen szennyeződéssel, mosófolyadék mosása
• Az elemek tisztítása abrazív agyaggal szennyeződések tisztítására
• Elemek zsírtalanítása, görbe felületek csökkenése, ahol a film kanyarodik
• Elemek szárítása, felületi szennyeződés ellenőrzése, a film elemeinek mérése és jelölése
• Tisztítás a porból az elemekből ragacsos törlőkendővel
• Folyadék felhordása az elemen, a bélés levétele, a vinilfólia ragasztófelületének öntözése, vinil behelyezése az elemre
• Fólia alakítása az elemen, film mozgatása műszerrel, film hajlítása, elem felmelegítése
• Folyadékfeleslegek tisztítása, csomagolt elemek szárítása, polírozó elemek

Telepítés után mindenképpen át kel melegíteni fóliát 120-140celsius fokon


Szerelési folyadék
A PPF film alkalmazásához több keverék is használható. Különböző tulajdonságaik és hatásaik vannak.
1. Víz
Nem lágyítja a ragasztót; a ragasztó aktív marad. A víz nem ajánlott, ha nagy felületen PPF-t alkalmaznak, mert fennáll a ragasztó tökéletes megszilárdulása.
2. Szappan keverék
A szappan keverék folyékony szappan és víz keveréke a következő arányban, 3-15 rész szappan 100 rész vízzel. Nagyon fontos, hogy a PH szappan 0 (nulla). A szappan keverék lágyítja a ragasztót, a filmek az elemre csúsznak. A PPF könnyebben alkalmazható és kialakítható; a levegő és a víz buborékok könnyen mozgathatók. Azonban több időt igényel a PPF alkalmazása szappan keverék alkalmazásával.
3. Alkohol keverék
Alkoholkeverék - 95% alkohol és víz keveréke a következő arányban, 3-4 rész alkohol és 6-7 rész víz. Ez a folyadék aktiválja a ragasztót és erősíti tapadását felületével. Használatakor fennáll a veszélye annak, hogy a ragasztó korai tapadása felszíni és a jelek egyenetlen nyújtást eredményeznek. Az alkohollal való keverés időt takarít meg.

Általános eszközökre és alkalmazási folyadékokra vonatkozó ajánlások
• Javasolt kemény poliuretán gumibetétet (pl. Blue Max) használni a vinilfilm forgatásához a közepes és az élek között. Javasolt lágyabb Teflon gumibetét (pl. Kék TeckWrap gumibetét) a vinil élek hajlításához. Bármely, az alkalmazáshoz használt készüléknek megfelelő szélekkel kell rendelkeznie és TISZTÁBAN kell tartani. A szerszám éleit meg kell élesíteni (például 2000 m csiszolópapírral).
• A víz tisztasága és minősége közvetlenül befolyásolja a telepítés minőségét. A vízpermetezőt is tisztán kell tartani.
Általános javaslatok a PPF alkalmazásához
• Az anyag egyenetlen nyújtással károsodhat; A PPF nem kizárás. Az anyagot egyenletesen és megfelelően kell nyújtani. Meg kell feszíteni, amikor már a felszínen van. A feszítéskor nem szabad felemelni. A felemelés során az anyag gyorsabban felszívja a hőt, és fennáll az egyenetlen nyújtás veszélye. A megfelelő alkalmazás meghiúsulása a PPF elromott tükröződésének tekinthető.
• Az alkoholtartalmú keveréket vagy a tiszta vizet a kisméretű és egyszerű elemek (az ajtónyitás alatt lévő felületek, a hátsó kerékívek védelme, egyszerű ajtók, stb.) Használatához ajánlott az alkalmazáshoz.
• Javasoljuk, hogy szappan keverék és alkohol keverék kombinációját használják középsúlyos és közepes méretű elemek esetén. Az alkoholos keveréket széleknél kell használni az erős kötés érdekében.
• Kizárólag szappan keveréket használjon nehéz elemekhez
• A PPF széleit jelentősen túl kell melegíteni. A PPF hőmérséklete 80 ° C fölé emelkedhet, ha széleket alakítanak ki és hajolnak meg, lassan szárítják a ragasztót, és a PPF-et elveszítik.
• A PPF tetején lévő védőréteget, amely védi a fóliát a szállítás során, azonnal le kell húzni a filmréteg gördülése után, mert ez gátolja a PPF formázását és hajlítását.
• A PPF felületét mindig fel kell nedvesíteni szappanos folyadékkal, mert az eszközök sima lecsúszása megakadályozza a PPF károsodását.

Raktáron
3 000 Ft
Adatok
Gyártó
TeckWrap
Cikkszám
PPF270
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!