Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 300 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve az akciós bringákat és villákat) visszavonásig él!
Absolute Black Lánc Kenőanyag GRAPHENlube Wax 140ml
Absolute Black Lánc Kenőanyag GRAPHENlube Wax 140ml
44 900 Ft

Absolute Black Lánc Kenőanyag GRAPHENlube Wax 140ml

Egyszerűen fogalmazva ez egy „viasz” alapú vízemulzió, a nagy tisztaságú grafén speciális keverékével, amit folyadékként viszel fel a láncra majd szinte szilárd lesz, amikor megszárad.

A viaszalapú kenőanyagok sokkal jobban tolerálják a víz és a szennyeződéseket, sikeresen megakadálkyozva ezzel a lánc kopását, és kitöltve a súrlódó felületek hézagjait.

A grafén - egy csodálatos anyag, amelyet hihetetlenül magas költségei miatt még mindig nem nagyon használnak, egy kiváló adalékanyag.

Rendkívül alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik minden környezetben, sokkal erősebb, mint az ember számára ismert anyagok, a fémhez tapad, védve a súrlódó felületeket a túlzott kopástól.

Ezenkívül taszítja a vizet és nem engedi át a levegőt sem, csökkentve az oxidatív stresszt a fém felületén.

Még egyetlen atomréteg is elegendő a súrlódás jelentős csökkentéséhez.

A csomag tartalma: 140ml-es GRAPHENlube flakonban, speciális zacskó az áztatáshoz.

44 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
CsodaBike Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Gyártó
Absolute Black
Cikkszám
GRLUBE140
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!