Most 5% kedvezménnyel kedveskedünk Nektek 300 000 Ft kosárérték felett! Az akció minden termékünkre (kivéve az akciós bringákat és villákat) visszavonásig él!
700x33c Maxxis ALL TERRANE EXO/TR Carbon Fiber Hajtogatható gumiköpeny
700x33c Maxxis ALL TERRANE EXO/TR Carbon Fiber Hajtogatható gumiköpeny
19 790 Ft

700x33c Maxxis ALL TERRANE EXO/TR Carbon Fiber Hajtogatható gumiköpeny

Készletünkről azonnal elérhető, ezen felül 1-3 napon belül.

súly: 375g

Az All Terrane számos talajtipusnál jó választás. A 'mintázata elég magas ahhoz, hogy mélyen a talajba kapaszkodjon, de döntött kialakításának köszönhetően nagy sebességet engedjen meg. Jó öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik - köszönhetően a belső nélküli kialakításának. Ha fel akarsz állni a dobogóra, az All Terrane-re van szükséged. 

Belső nélküli (Tubeless Ready -TR):
A belső nélküli gumiabroncsok előnyei a következőek: az alacsonyabb ’üzemi’ nyomás miatt jobb kapaszkodási képesség, kisebb gördülési ellenállás, a felütéses defektek kiküszöbölése. A Maxxisnél csak a ’TR’ jelzésű gumik alkalmasak belső nélküli használatra. A komplett, jól működő rendszer alapfeltétele  a tubeless felni és a megfelelő mennyiségű tömítő folyadék (sealant) használata. A tömítő folyadék a levegő benntartása mellett az apróbb (1-3 mm-es) defektek eltömítésére is alkalmas. A folyadék szintjét időnként (általában 3 havonta) ellenőrizni kell.

EXO defektvédelem:
Rendkívül vágás- és kopásálló anyag, amelyet egyes MTB gumiabroncsok oldalfalához használnak. Ez a sűrű szövésű szövet könnyű és rendkívül rugalmas, biztosítva azt hogy az abroncs teljesítménye változatlan maradjon. Válaszd az EXO Protectiont a  sziklás terepre, ahol nagy az oldalfal vágások és sérülések esélye.

Karbon hajtogatható perem (Carbon Fiber Bead): 
Rugalmas karbon szövet nagy szakítószilárdsággal, hogy ellenálljon a nagynyomású országúti gumiabroncsok által kifejtett erőknek.

Raktáron
19 790 Ft
Adatok
Gyártó
Maxxis
Szélesség
33c
Cikkszám
ETB88994100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!